scenarioschrijver

Scenarioschrijver van Julianastraat. Een Nederlandstalige tv-serie over personages van verschillende pluimage ergens in een middelgrote stad in Nederland. Een tv-serie met liedjes, drama, humor, zang en dans.

Noortje legt tarotkaarten voor mensen in de buurt. Bijvoorbeeld voor Jolanda,  pas gescheiden, net als Kai, die in de buurt is komen wonen. Wil haar man is net overleden en even verderop in de straat zorgen Renate en Jeroen en Karin en Ruud voor zichzelf en de kinderen. Marjolein heeft te kampen met een psychische aandoening. Ben, eigenaar van een café, belandt door geldproblemen in de bak. De vader en moeder van een Syrisch gezin in dezelfde straat bezingen hun heimwee naar het land van herkomst, terwijl Richard en Roy trouwplannen hebben.  Een verhaal over mensen zoals jij en ik, zo maar in een straat in Nederland vol drama, humor, romantiek en muziek.

De tv-serie is in wording en ik ben nog op zoek naar een producer.

Tevens schrijver van het Engelstalige scenario Love and fear. Een serie over de familie Maywood, waarvan de kinderen studeren aan Winston Churchill Highschool. Ook een hartverwarmende en pakkende serie met liedjes en drama.